El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Josep Antoni Ybarra donarà una conferència titulada “Generació de treball i nova economia a Alcoi”

També participarà el candidat a l’alcaldia d’Alcoi per Compromís, Màrius Ivorra. Aquesta conferència es realitzarà el dimecres 22 de maig a les 19.30 h al Centre Cultural Ovidi Montllor.

El catedràtic d’Economia Aplicada de la Universitat d’Alacant, Josep Antoni Ybarra impartirà la conferència “Generació de treball i nova economia a Alcoi”, en la qual, també participarà l’alcaldable de Compromís, Màrius Ivorra.

Aquesta conferència s’emmarca en el programa d’accions informatives que el partit està duent a terme perquè els ciutadans i ciutadanes coneixen els projectes que presenten per a aquestes eleccions municipals. És a dir, aquest esdeveniment no es tracta d’un míting, sinó d’un acte de caràcter divulgatiu i acadèmic.

Parlant d’economia i empreses valencianes, Ybarra és un dels millors coneixedors del teixit industrial de les Comarques Centrals Valencianes, al qual ha dedicat alguns estudis com per exemple: Un territori per al desenvolupament: les comarques centrals valencianes davant el seu futur, que va publicar la Universitat d’Alacant.

Quan finalitze la xarrada, hi haurà un torn de paraules d’assistents, perquè ells també plantegen qüestions i fer aportacions a un tema tan transcendent com la generació de treball estable i digne a Alcoi. Seguidament se servirà un vi d’honor.

La cita serà el dimecres 22 de maig a les 19.30 h al Centre Cultural Ovidi Montllor.