El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Josep Duato dóna la lliçó inaugural a l'EPSA: "El Campus d'Alcoi és el que millor implanta la idea d'universitat pública"

Lliçó inaugural / R. Lledó
El rector, Francisco Mora, i el director, Juan Ignacio Torregrosa, hi han acompanyat al catedràtic de la UPV

El catedràtic ha impartit la conferència “Tecnología informática: ¿Hemos tocado techo o se avecina una gran revolución?”. Per al rector, el campus "no és només acadèmic, sinó que divulga ciència, cultura i relació amb l'entorn". Francisco Mora ha recordat la tasca de la Universitat Sènior i ha calcificat la Setmana de la Ciència el Campus d'Alcoi com "la més important d'Espanya"

Encara que ja fa vora dos mesos que ha arrancat el curs acadèmic al Campus d'Alcoi de la UPV, aquest 27 d'octubre s'ha celebrat la conferència inaugural a càrrec del Catedràtic i guanyador del premi Rei Jaume I de Noves Tecnologies a 2006, Josep Duato. Abans d'impartir aquesta conferència inaugural ha signat al llibre d'or del Campus acompanyat per Francisco Mora, rector de la UPV, i Juan Ignacio Torregrosa, director del Campus alcoià. A la lliçó inaugural han acudit professors i personal de la universitat, junt amb representants de la corporació municipal d'Alcoi.

Duato ha destacat que va acceptar immediatament donar aquesta conferència i també ha reconegut que "el Campus d'Alcoi és el que millor implanta la idea d'universitat pública", ja que "respon a la demanda social i de l'entorn". Josep Duato ha impartit la conferència “Tecnología informática: ¿Hemos tocado techo o se avecina una gran revolución?”.

El rector de la UPV ha reconegut que "els nombres del Campus Alcoià són fantàstics". Per a Mora, el campus "no és només acadèmic, sinó que divulga ciència, cultura i relació amb l'entorn". Francisco Mora ha recordat la tasca de la Universitat Sènior i ha qualificat la Setmana de la Ciència el Campus d'Alcoi com "la més important d'Espanya".