El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Josep Sempere es presenta a les eleccions municipals de Banyeres per a revalidar l'alcaldia

Josep Sempere i Castelló

Josep Sempere és natural de Banyeres de Mariola i té 41 anys. És diplomat en Magisteri i llicenciat en Psicopedagogia i ha exercit com a mestre a l'escola pública

Josep Sempere i Castelló ha estat elegit candidat a l’alcaldia pel grup Compromís a les Eleccions Municipals del 26 de maig. El col·lectiu local de la coalició l’ha triat per unanimitat, per la qual cosa encapçalarà la candidatura de Compromís per segona vegada.

Josep Sempere és natural de Banyeres de Mariola i té 41 anys. És diplomat en Magisteri i llicenciat en Psicopedagogia i ha exercit com a mestre a l'escola pública. Els últims quatre anys (2015-2019) ha treballat al capdavant de l'Ajuntament de Banyeres com a alcalde. També ha exercit de vicepresident primer de la Mancomunitat de l'Alcoià i el Comtat durant la legislatura que ara acaba.

El candidat declara que està "molt il·lusionat per optar a revalidar la confiança de les persones del seu poble des d'una perspectiva valenciana i de progrés per a seguir avançant en els projectes que es troben en procés d'execució, com el nou aulari d'infantil, el centre d'Alzheimer, etc.".

Pel que fa a la candidatura completa, Compromís treballa en la conformació d'una llista transversal, participativa i inclusiva per a agrupar el major número de sensibilitats i que així totes les persones puguen sentir-se representades. Quant al programa de propostes, la Coalició Compromís està elaborant-les i, de la mateixa manera que en la campanya anterior, convidarà a participar totes les persones que vulguen aportar en banyeres.compromis.net.