El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Josep Alzamora fomentarà l'emprenedoria digital a la Cambra de Comerç d'Alcoi

La Cambra de Comerç d'Alcoi ha iniciat un programa per assessorar i acompanyar a aquells emprenedors que vulguen començar un negoci relacionat amb la digitalització. La primera conferència serà a càrrec de Josep Alzamora i està dirigit especialment a persones desocupades.

La inscripció es pot formalitzar fins al mateix dilluns 9 de novembre ací. Aquest dilluns serà la primera de les sessions, la de la conferència 'Digital Success' d'Alzamora. Cal recordar que el programa és totalment gratuït i vol aconseguir dos objectius: d'una banda, formació específica, i d'altra banda, assessorament i acompanyament. Els participants també podran aconseguir 6 mesos de lloguer gratuït al viver d'empreses de la Cambra de Comerç.


El programa consta de 4 fases. La primera d'elles és una Jornada d'iniciació emprenedoria. La segona és un curs per a la creació d'una nova empresa en l'era digital. Les altres fases consisteixen amb un programa de mentoring i, per últim, un acompanyament i seguiment.Josép Alzamora
El programa s'inicia amb una conferència de Josep Alzamora, que tindrà lloc el dilluns 9 de novembre entre les 9.30 i les 12.30 en la Cambra d'Alcoi. Alzamora és un expert en competitivitat que ha desenvolupat un model propi, especialment pensat per a entorns hipercompetitivos i que té el concepte de prestigi com a eix fonamental.

El seu concepte de competitivitat basada en el prestigi és pioner en el seu sector i ha sigut adoptat per empreses i negocis de diferents països i en diferents àmbits de negoci.
Alzamora ha treballat amb experts de la Universitat de Cambridge (UK) i ha oferit conferències organitzades per organitzacions com ara l'Associació Suïssa d'Organització i Gestió Empresarial (ROSTISC, en Gene?veu i Lausanne), la Societat Suïssa d'Estadística, la Universitat Fordham (NYC) —en el marc del Seminari Anual Internacional d'Investigació de l'Institut Deming—, o l'Asociacio?n Americana de Competitivitat (Washington DC), entre altres.

Després de 10 anys desenvolupant la seua activitat laboral i investigadora ha estat treballant en diferents empreses espanyoles del sector turístic, la construcció i l'alimentació, entre altres. També ha contribuït a la millora de la competitivitat de municipis —com és el cas de Sant Carles de la Ra?pita (Tarragona) o Alcoi.