El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Josu Pérez de Nanclares guanya la cinquena prova de l'Ordre de Mèrit del Club Golf Alcoi

Josu Pérez de Nanclares
Es va disputar al camp de las Pinaillas d'Albacete

La V prova puntuable per a l'Ordre de Mèrit 2018 es va disputar al camp de les Pinaillas. En ambdues classificacions van destacar molt per sobre dels seus rivals dos noms propis: Luis Agulló en 1ª i Josu Pérez de Nanclares en 2ª.

Novament Luis Agulló, amb un nivell de golf quasi professional (-1) va superar amb comoditat tots els seus rivals, i va tornar a guanyar. Amb 71 colps nets i 40 punts stableford, va avantatjar en 7 punts als seus immediats seguidors.

En segona categoria, el nou soci del club, el vitorià Josu Pérez de Nanclares, va rebentar literalment el camp i, amb 50 punts, va guanyar amb total autoritat el premi en disputa. Pérez de Nanclares porta dos victòries de dos participacions, la qual cosa deixa clar que va a ser un dels rivals que disputen la victòria final de la temporada.

Després d'aquesta prova, la 1ª categoria consolida la figura de Luis Agulló que li l'arrabassa a Samuel Gramaje, que passa a ser tercer, mentre Juan Carlos Anduix ascendeix a la segona posició.

En l'Ordre de Mèrit de 2ª, amb la seua victòria Josu Pérez escala bastants llocs, però Virginio Ruiz, actual líder, amplia més si cap l'avantatge enfront dels seus immediats rivals. 

La pròxima cita amb el golf local serà el 16 de juny a Pilar de la Foradada, en Lo Romero Golf.