El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Josué Samper: “Estaria bé jugar algun amistós, però veig a l’equip bé físicament i mentalment”

Josué Samper afirma que a principis de maig no veia clar que es jugara el play-off

El de la pedrera ha mostrat confiança davant la semifinal del play-off.

Josué Samper ha passat per totes les categories del futbol base de l'Alcoyano, fins que va arribar el dia que va fitxar per l'Hèrcules B. Enguany, ha tornat a defendre la samarreta del Deportivo i, assegura, la decisió que va prendre de tornar a casa va ser molt fàcil i, hui dia, no està penedit, ja que afirma que està molt còmode ací. 

L'Alcoyano va tornar a entrenar quan les autoritats sanitàries li ho van permetre i amb una sèrie de mesures que no tenien res a vore amb els entrenaments habituals, "al principi va ser estrany, però l'equip tenia moltes ganes i estàvem amb bona mentalitat", afirma el jugador. Pel que fa al play-off, va haver incertesa, perquè molts equips pensaven que era molt difícil que es compliren totes les mesures de seguretat. Josué comenta que no ho veia gens clar a principis de maig, ja que no es sabia que podia passar.

L'equip ja està entrant en dinàmica competitiva i, pot ser, juguen algun amistós de cara al partit tan important davant l'Intercity. "Si juguem un amistós estaria bé per a provar-se, però veig a l'equip bé físicament i mentalment", comenta el jugador. Com bé va informar la Federació Valenciana, la semifinal es jugarà al Luis Suñér d'Alzira i, segons el jugador de la pedrera, el fet de que siga de gespa natural és un punt a favor per estar acostumats a jugar en El Collao i per les dimensions.

"Jo li diria a l'afició que ens donen suport, que anem a aconseguir-ho i l'unió fa la força", aquestes han sigut les últimes paraules de Josué referint-se a l'afició del Deportivo.