El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Jovempa desembarca en FITUR amb la presència de 4 empreses de les nostres comarques

La Fira Internacional del Turisme (FITUR)celebra de 23 al 27 de gener en IFEMA la seua 39a edició.

 

L'Associació de Joves Empresaris (Jovempa) de l'Alcoià-Comtat articularà la seua presència a la Fira Internacional del Turisme mitjançant quatre empreses de les nostres comarques: Sea Eventos, Top Nimbos, Crea 360 i Doblemente.

El President de Jovempra a les nostres comarques, Quino Palací, destaca l'elevat nombre de contactes comercials que es poden assolir durant la celebració de FITUR. "És un focus d'encontre amb clients potencials, on es poden trobar des de representants d'administracions públiques a tour operadors o altres agents del sector turístic" assegurà Palací. Per a fer-se una idea del volum de negoci que es pot generar en FITUR, el titular de Jovempa a l'Alcoià calcula que "en a penes dos dies es poden arribar a tancar el mateix nombre de reunions que en tot un any". No obstant això cal establir un precís programa d'encontres i sobretot optimitzar el temps que es passa a la fira, ja que com reconeix Palací, els empresaris es veuen obligats a "tancar negocis en un espai de temps reduït".

Amb les perspectives que planteja la Fira Internacional del Turisme no és estrany que totes quatre empreses de les nostres comarques repetisquen respecte a l'edició del 2018. Una d'elles, Doblemente disposarà d'un estand propi al recinte ferial d'IFEMA. Aquesta empresa tindrà l'opció d'oferir els seus serveis de centralització en els sistemes de reserva de destinacions turístiques. Juntament amb ella estarà Top Nimbos, firma contestana que fabrica coixins, matalassos i 'toppers' de llit; crea360, empresa dedicada al desenvolupament local i la captació de fons europeus; i Sea Eventos, organitzador integral d'esdeveniments.