El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Jovempa espera superar els 6.000 € de recaptació amb la 6° edició de la 'nit solidària'

Diferents agents reunits aquest dilluns per a presentar el 'sopar solidari' de Jovempa.

El sopar solidàri tindrà lloc el 5 de juliol en el Círculo Industrial a les 21 h. Més informació en el telèfon 672 176 369 o amb la direcció de correu electrònic cenasolidaria@generaliclubplatinum.es.

L'associació de Joves Empresaris de l'Alcoià i el Comtat ha organitzat per al divendres 5 de juliol la sexta edició del 'sopar solidari', a benefici de 10 entitats socials. El sopar serà el colofó de la Lliga Solidària de Pàdel Grand Slam, amb què s'espera superar els 6.000 € de recaptació d'altres edicions.

Els responsables de la iniciativa han introduït dues novetats per tal d'incrementar els fons recaptats. D'una banda es distribuiran entre els comerços d'Alcoi una sèrie de paperetes amb què optar a 3 premis directes de 300, 200 i 100 euros respectivament; a més de xecs regal de 20 euros a bescanviar en els establiments comercials d'Alcoi. Aquesta iniciativa, que compta amb la col·laboració d'ACECA i la Federació de Comerç, s'ha de sumar a la venda de polseres solidàries (a un preu de 2 €) en els mateixos establiments comercials.

Els responsables de la iniciativa recalquen la unió de tres agents locals en la iniciativa "esport, empresa i acció social", i asseguren que el sopar solidari, més enllà de dotar de fons a les associacions, els "atorga també suport i visibilitat". Durant el transcurs de la gala, les 10 entitats beneficiades tindran temps per a exposar la seua activitat davant dels assistents; a més es farà entrega dels trofeus de la Lliga Solidària Pàdel Grand Slam, que tindrà lloc amb anterioritat a les instal·lacions esportives d'Urban Padesport, Club Altamira i Pàdel Alcoi.

La gala solidària s'ha presentat aquest 10 de juny en la Cambra de Comerç, amb els representants de Jovempa Quino Palací i Miguel Ángel Llorens, i els regidors en funcions de l'Ajuntament d'Alcoi Aroa Mira i Alberto Belda. Aquests dos últims han fet valdre la idoneïtat de la iniciativa, en especial la regidora en funcions de benestar social, recordant que aquesta activitat, igual que "tota pedra, fa marge".