El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Joventut ofereix cursos de monitor de temps lliure i de llengua de signes

Activitat al CCJ

Per a més informació i per fer la inscripció cal posar-se en contacte amb l’Espai Jove en el telèfon 965537138 o per correu electrònic  a joventut@alcoi.org.

Entre els mesos de maig i juliol la regidoria de Joventut d'Alcoi ha programat quatre cursos en línia de diferent temàtica, entre els quals destaca el de monitor d'activitats de temps lliure. També s'inclou un curs de llengua de signes, un de prevenció de l'assetjament, i un altre de mediació i gestió de conflictes, tots enfocats a joves majors de desset anys.

El disseny i continguts del curs de Monitors d'Activitats Temps Lliure Educatiu Infantil i Juvenil es realitzarà de l'1 al 30 de juliol. El seu preu és de 160 euros i te les places limitades. Els altres tres cursos, tots en modalitat telemàtica, consten d'un total de 30 h de formació i tenen un preu de 50 €.

El curs d'Introducció a la Llengua de Signes se celebrarà del 18 al 29 de maig, i en ell es treballaran conceptes com la introducció a la llengua de signes; el concepte d'oci inclusiu; o falsos mites sobre la llengua de signes.

Un altre dels cursos que s'ofereixen es tracta de 'La prevenció de l'assetjament en activitats de temps lliure infantil i juvenil' que tindrà lloc de l'1 al 12 de juny. Consta de dos mòduls de 15 hores -igual que l'anterior- i en ells es treballarà el ciberassetjament, autoconcepte i autoestima; les relacions interpersonals; entre altres.

Quant al curs de gestió de conflictes, mediació i interculturalitat, es realitzarà des del 15 al 26 de juny. En ell es treballarà sobre la base del conflicte; actituds davant el conflicte; premisses i passos a seguir per a abordar els conflictes...