El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Joventut organitzarà un 'Scape Room' al Refugi de Cervantes d'Alcoi

CCJ / AM

Per a poder participar en les activitats de la regidoria cal inscriure's al telèfon 965537138, el correu joventut@alcoi.org o al web joventutalcoi.org. 

Aquest mes d'Octubre està atapeït d'activitats totalment variades organitzades per la Regidoria de Joventut d'Alcoi. L'activitat més vistosa serà la nit del dissabte 31 d'octubre amb una 'Scape Room de Halloween' en el Refugi de Cervantes. Per a poder participar en les activitats de la regidoria cal inscriure's al telèfon 965537138, el correu joventut@alcoi.org o al web www.joventutalcoi.org

A banda de l'Scape Room, també hi haurà distintes activitats com tallers de tècniques d'estudi, cursos de formació en sanitat i animació lectora, una xerrada per iniciar el teu negoci i una exposició d'Alba Miró.


Durant aquest mes també es podrà realitzar un interessant taller gratuït de tècniques d'estudis, el divendres 16 i dissabte 17 d'octubre, de 17.30 a 19 hores adreçat a joves de 12 a 17 anys. També hi haurà dos cursos, un de salut i primers auxilis en línia, des del 15 al 19 d'octubre, certificat per l'Escola Oficial d'Informació Juvenil Abast i que té un cost de 30 euros. I un altre, el dimarts 27 i dimecres 28 de 18 a 20 hores, en aquest cas, d'animació lectora per a joves a partir de 17 anys, impartit per Sílvia Colomer i amb un cost de 25 euros.


Per a tancar aquest espai de millora i formació, el dissabte 17 d'octubre a les 19 hores, hi haurà una xerrada sota el títol "Fes-ho realitat, Thatplu" d'Alejandro Beneito, que explicarà la seua experiència emprenedora amb la marca de roba "I AM". I a més a més, entre tanta activitat, també hi ha un espai per als joves creadors. Durant aquest mes, en el Centre Cervantes Jove s'inaugura l'exposició d'Alba Miró amb l'exposició "Sèrie1".


Maria Baca, regidora de Joventut, assegura que "Octubre ens porta un munt d'activitats per als joves d'Alcoi, cursos de formació, xerrades sobre com iniciar el teu negoci, exposicions, tallers de tècniques d'estudis o activitats lúdiques al Club Jove per a divertir-se o aprendre a reparar la teua bici acabant amb una Scape Room per a celebrar Halloween. Animem als joves d'Alcoi a participar en alguna de les activitats i recordem que es poden inscriure i conéixer tota l'oferta d'activitats en el web www.joventutalcoi.org".