El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Joves i no tan joves ja coneixen a Batman gràcies al Centre Comercial Alzamora

L'exposició i la zona de jocs de Batman es podrà gaudir fins el 25 de maig a la planta d'oci del CC Alzamora

Fins al 25 de maig, la planta d'oci del Centre Comercial Alzamora estarà protegida per Batman. Els fans de DC Còmics, i en especial de Batman podran gaudir d’una exposició amb tota classe d’objectes o videojocs dedicada a la figura d’aquest superheroi. ARAMULTIMÈDIA ha parlat amb xiquets i joves per saber que pensen d'aquesta exposició. Tot al vídeo.

Batman, un dels més famosos personatges que agraden a majors i xiquets, ja s'ha convertit en un clàssic de tots els temps i compleix 80 anys. Sens dubte un altre motiu per visitar en familia el CC Alzamora.


En l’exposició es pot veure tres escultures d’estatura real d’alguns dels Batman més famosos de la història, també hi ha dades curioses sobre el personatge i videojocs. El que més crida l'atenció són les rèpliques de peces exactes que apareixen als films del superheroi.

Els més menuts també poden gaudir en aquest esdeveniment dedicat a Batman, i és que per a ells s’ha preparat una àrea de jocs amb diferents joguets i disfresses. I per a deixar el record, haurà un espai per tal de poder fer-se fotos amb la temàtica d’aquest superheroi. Amb aquest esdeveniment, el Centre Comercial Alzamora vol reafirmar el seu compromís amb la cultura i l’oci, creant espais i activitats per als seus clients.