El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Juan Carlos Anduix guanya el Trofeu Tutto Piccolo de golf

Imtage de família després de la competició /CGA
Es va disputar en el camp de golf Villaitana de Benidorm

Amb una excel·lent targeta de 75 colps bruts i 43 punts stableford, Juan Carlos Anduix s'ha proclamat vencedor absolut del Trofeu Tutto Piccolo en la seua primera edició. Aquest és el quart trofeu puntuable de la temporada del Club de Golf Alcoi i es va disputar en el camp de golf Villaitana de Benidorm. Això sí, Anduix no va tindre fàcil la victòria. Josu Pérez també va realitzar 43 colps, i va haver de ser la diferència de hándicap la que li donava la victòria absoluta a Anduix. Pérez, en la seua primera aparició en el Club de Golf Alcoi, aconsegueix la victòria en segona categoria, seguit de Francisco Asensio, també debutant, que va ser segon amb 40 punts. D'altra banda, el premi especial a la bola més prop de bandera en el clot 3 va ser para Carlos Agulló.

En Primera Categoria, Mario Márquez va aconseguir la victòria amb 38 punts, sent segon Luis Agulló amb 37 i una targeta de 73 colps bruts. En Segona Categoria, Virgino Ruiz puja de la tercera posició fins al liderat de la classificació, la qual cosa fa que Eduard Ambrós i Ximo Sanz siguen ara segon i tercer respectivament, baixant una posició cadascun.

Després de la disputa del Tutto Piccolo, l'Ordre de Mèrit va perfilant-se. En Primera Categoria les dues primeres posicions es mantenen ocupades per Samuel Gramaje i Luis Agulló. A la tercera ascendeix Mario Márquez, que tanca el podi, però el major salt ho protagonitza Juan Carlos Anduix, que gràcies a la seua victòria en Villaitana ara és el quart en la classificació.

Més socis al 2018

Un dels detalls que cal subratllar del Club de Golf Alcoi és el seu increment progressiu de socis. Des que ha començat el 2018 suma 10 més i demostra la bona salut d'aquest esport.