El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Juan Carlos Ramírez comença a reestructurar l'Alcoyano amb l'eixida de Fernando Ovidio

  • Juan Carlos Ramírez qui ha pres de manera absoluta el poder de decisió i gestió de l'Alcoyano. Des de les qüestions econòmiques, fins a les dia a dia.

Fernando Ovidio, 'Ovi' ja no és gerent del Deportivo després d'11 anys a les oficines d'El Collao. L'alacantí ha explicat que ha arribat a un acord satisfactori per a les dues parts i que deixa l'Alcoyano després de dures èpoques econòmiques i esportives. Juan Carlos Ramírez comença a deixar empremta en el club amb un procés progressiu de canvis que han començat pel cap d'Ovi.

Ningú no s'esperava que els canvis es produïren tant prompte. El cert és que Ramírez, després d'un mes, ha començat a reorganitzar el club. El primer que ha fet és desfer-se del gerent, Fernando Ovidio, conegut com 'Ovi'.

Qui fos mà dreta de Juan Serrano fins que brollaren els deutes, gestions econòmiques més que dubtoses i en definitiva, la marxa per la porta de darrere del dirigent, ha arribat a un acord econòmic amb Ramírez, "satisfactori per a les dues parts".

S'espera que, superat un període prudent de temps per a l'anàlisi i l'auditoria, el nou propietari majoritari del club, que compta amb el suport de les accions de Miguel Hita, oferisca detalls de la gestió del club en els darrers anys que ha provocat un deute de vora dos milions d'euros.

Amb Ovi fora, la sensació que es viu al club és que hi haurà més canvis en l'estructura. Res se sap, de moment del futur de  l'actual president, Antonio Justícia, qui assumirà part de les funcions de Fernando Ovidio, tot i que, segons ha pogut saber AM, és Juan Carlos Ramírez qui ha pres de manera absoluta el poder de decisió i gestió de l'Alcoyano. Des de les qüestions econòmiques, fins a les dia a dia.

Qui sí que seguirà és el secretari tècnic, Josele González, qui podrà ara dedicar-se en exclusiva a la seua faena esportiva. En el complex període de venda del club, Josele ha estat l'únic portaveu oficial de l'Alcoyano registrant-se així una situació prou estranya. No hi ha dubtes de la seua gestió esportiva, tot i que s'esperen entrades i eixides en el mercat d'hivern.

Adeu d'Ovi

Ovi s'ha acomiadat de l'afició i del club emocionat i envoltat dels seus companys de faena. Ha assegurat que acaba un cicle i que ara es dedicarà un temps a recuperar la seua vida personal i familiar.