El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Juan Climent i Santiago Carbonell vestiran a l'Ambaixador i el Sergent Cristià

Ambaixador cristià
  • El disseny d'Ambaixador Cristià es va presentar  sota el lema “Per Alcoi i per Sant Jordi!!!” i el de Sergent amb “Sergent de Sant Jordi”.

Juan Climent Miró i Santiago Carbonell Quesada guanyen el XV Concurs de Disseny Fester – Premi Rafael Guarinos Blanes

El dimarts 13 de desembre es va reunir el jurat del XV Concurs de Disseny Fester – Premi Rafael Guarinos Blanes – Modalitats Sergent Cristià i Ambaixador Cristià.

El jurat va estar format per Isaïes Vélez Muntó, Francisco García Carrillo, Juan Antonio Domínguez Lillo, Ignacio Vicedo Jordá, Mónica Jover Calvo, i, actuant de secretari el propi de la Institució, Pau Acosta Matarredona. Després d'observar els treballs presentats i estudiar les memòries de qualitats adjuntades pels artistes, el jurat va decidir per unanimitat premiar en la primera de les categories (Ambaixador Cristià) al disseny presentat sota el lema “Per Alcoi i per Sant Jordi!!!”, que va resultar ser obra de l'artista alcoià Juan Climent Miró.

En la segona de les categories, el jurat va fer el mateix treball que en la primera, valorant tant els dissenys presentats com les memòries de qualitats aportades. Finalment es va imposar per unanimitat el treball presentat sota el lema “Sergent de Sant Jordi”, obra de l'artista alcoià Santiago Carbonell Quesada.

La Junta Directiva, en la reunió celebrada en la nit del dimecres 14 de desembre, va procedir a ratificar la decisió del jurat, agraint la participació a tots els artistes que han presentat un esbós i donant ordre al Ponent de Ropería perquè començaren els treballs a fi de confeccionar els vestits que s'han de lluir en les pròximes festes.