El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Juan Francisco Masanet és el nou President de la Junta de Festes contestana

Juan Francisco Masanet Valls (dreta).

El contestà Juan Francisco Masanet Valls serà la persona que estarà al capdavant de la Junta de Festes de la Cocentaina fins a l'any 2022. La seua candidatura ha sigut l'única presentada en el procés per a escollir nova Junta de la màxima entitat festera contestana.

Des de la Junta de Festes asseguren que el nou president "és gran coneixedor de la Festa Contestana i que ja formava part de l'anterior Junta, destaca que ha comptat amb un gran suport dins de l'àmbit de la Festa a l'hora d'encapçalar aquest projecte".

Juan Francisco Masanet afegeix el següent: "tinc moltes ganes i il·lusió per aportar noves idees a les nostres Festes de Moros i Cristians i estic molt agraït a totes les persones que han decidit unir-se a mi en una aventura que comporta molta feina però que també ens reportarà molt bons moments".

Els integrants de la nova Junta de Festes prendran possessió del seu càrrec pròximament i rebran les seues insígnies en el transcurs d'una missa en honor a Sant Hipòlit Màrtir en la qual es materialitzarà el relleu entre la Directiva d'Hipòlit Borràs i la de Juan Francisco Masanet.