El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Juan Ignacio Torregrosa, únic candidat a dirigir el Campus d'Alcoi en les pròximes eleccions, presenta el seu equip

Juan Ignacio Torregrosa i el seu equip, que dirigirà el Campus després d'eleccions / R. Lledó
Les eleccions són el dijous 24 de novembre i es podrà votar fins les 18 h

Després que acabara el període per presentar candidatures a l'elecció de nou director del Campus d'Alcoi, Juan Ignacio Torregrosa hi ha sigut l'únic que s'ha presentat. El mateix Torregrosa hi ha presentat el seu equip. Les eleccions són el dijous 24 de novembre i, el que serà tornat a el·legir director, anima a tots els possibles votants a acudir a les urnes

Encara que la de Juan Ignacio Torregrosa és l'única candidatura presentada per tornar a dirigir el Campus d'Alcoi de la UPV, anima a tots els possibles votants a acudir a les urnes. En un desdejuni informal amb la premsa i amb el seu equip, ha presentat les cares noves i conegudes que conformaran la direcció de l'Escola. Cal recordar que poden votar professors funcionaris, professors contractats, personal universitari (PAS) i alumnat. Cadascuna d'aquestes categories té un vot ponderat i les opcions per votar serà el "Sí" a Juan Ignacio Torregrosa o el vot en blanc. Com hi ha explicat Torregrosa, amb un únic vot favorable a la seua candidatura el dijous 24 de novembre, tornarà a ser director.

Els reptes del nou equip que dirigirà el Campus es basen en tres grans eixos. El primer és apostar per l'innovació docent, ja que les metodologies van canviant. El segon repte és promoure accions per millorar les accions de l'entorn amb la xarxa de seus. L'últim gran repte és incrementar l'atractiu internacional del Campus, sobretot en universitats europees i sud-americanes. Juan Ignacio Torregrosa té clar que aquests reptes s'aconseguixen amb "una major implicació de l'equip de govern, alumnat i personal universitari" i també "enfocant les inversions a la formació docent".

Pel que fa al nou equip estará per Josevi Tomás (que releva a Pablo Díaz), Antonio Arques (que ha sigut nomenat recentment catedràtic), Paco Picó, Begoña Cantó, Juanjo Rico, Jaume Masiá, Pau Micó, Manolo Llorca i Fini Mula.