El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Juan Ignacio Torregrossa, director del Campus d'Alcoi de la UPV: "La Universitat ha d'estar al costat de la gent"

La Universitat Politècnica de València està present per sexta ocasió en la Fira de Tots Sants de Cocentaina per tal d'apropar la ciència i la tecnologia a tots els firers. Hem parlat amb el director del Campus d'Alcoi de la UPV, Juan Ignacio Torregrossa, i amb el subdirector de relacions amb l'entorn del Campus, Paco Picó.

Tots aquells que s'apropen per la zona tecnològica de la Fira (c/ Ausiàs March) tenen l'ocasió de conèixer un poc més tot el que la Universitat ha d'oferir. Els responsables del Campus han portat a la Fira elements relacionats amb el procés de fabricació industrial, com per exemple la tecnologia d'impressió 3D i la robòtica, que segons Paco Picó "té una gran progressió en el procés d'industrialització 4.0".

Torregrossa ha volgut destacar la necessitat de traure a la Universitat al carrer i apropar-la a la gent, ja que "una universitat sense gent, no és tal cosa". Per aquest motiu, més enllà d'estar presents a la Fira de Tots Sants, també han programat la Setmana de la Ciència, que s'inaugura el 19 de novembre, on aprofitaran l'ocasió per a difondre la ciència i commemorar el 50 aniversari de la Universitat Politècnica de València.