El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Juan José Olcina, president de l'ASJ d'Alcoi, sobre el torneig internacional de futbol base: "Ens han felicitat tots els equips per l'organització"

'Premis Sant Jordi' Costa Blanca Ciutat d'Alcoi / ASJ
També ha repercutit econòmicament perquè "els hotels estaven a tope"

En el torneig internacional han participat més de setanta equips representant a 30 clubs entre els quals destaquen el València o el Real Betis. Com a representant alcoià ha estat el CF Ciudad de Alcoy. Per primera vegada hi ha hagut un equip xinés (el Guangzhou Evergrande) i un portugués (Benfica). Juan José Olcina ha confirmat que "tots els equips els han felicitat" per l'organització i l'objectiu de fer aquests tornejos és "posar el nom d'Alcoi en el món i fer més gran la Festa"

La segona edició del torneig de futbol base 'Premis Sant Jordi' Costa Blanca Ciutat d'Alcoi ha sigut tot un èxit i l'Associació de Sant Jordi (ASJ) ha tingut unes sensacions "fantàstiques". ARAMULTIMÈDIA ha parlat amb el president de l'ASJ després d'aquest torneig disputat al Poliesportiu Francisco Laporta. L'entitat festera té la intenció en les pròximes edicions de "continuar portant equips estrangers", ja que aquest any han vingut un equip xinés (el Guangzhou Evergrande) i un portugués (Benfica).

En el torneig internacional han participat més de 70 equips representant a 30 clubs entre els quals destaquen el València o el Real Betis. Vora 1.200 xiquets hi han participat. Com a representant alcoià ha estat el CF Ciudad de Alcoy.

A banda de l'esdeveniment purament esportiu, també ha repercutit econòmicament, ja que, segons Juanjo Olcina, "els hotels estaven a tope". Olcina també ha confirmat que "tots els equips els han felicitat" per l'organització i l'objectiu de fer aquests tornejos és "posar el nom d'Alcoi en el món i fer més gran la Festa".

Vocació internacional

El torneig ha passat a ser internacional en aquesta segona edició i el president de l'ASJ vol que siga així en el temps però "el pressupost que manegen és molt curt" i "molts equips ens demanen coses que no podem donar-los".

L'ASJ també ha agraït a algunes filaes el fet que hagen deixat els seus locals perquè alguns equips pogueren dormir allí.

Quadre d'honor

Guangzhou Evergrande (Campió Cadet)

Hèrcules (Campió Infantil)

SL Benfica (Campió Aleví Segon Any Or)

Albacete (Campió Aleví Segon Any Or)

Betis (Campió Aleví Primer any)

Caudete (Campió Aleví Regional)

Betis (Campió Benjamí Segon Any)

València (Campió Benjamí Primer Any)

Benigànim (Prebenjamí)

SDC Intangco (Querubí)