El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Juan Perro tancarà una reeixida 21a edició del Festival Internacional Nits al Castell de Xàtiva

Juan Perro és l'alter ego de Santiago Auserón, ex de Radio Futura./ Arxiu

Les entrades es poden comprar encara a través d'Instanticket. Hi ha una reserva legal per a la venda en taquilla.

Després de les actuacions de Raimundo Amador, Els Amics de les Arts, Maika Makovski & Brossa Quartet i Maria Arnal i Marcel Bagés, aquest dissabte 28 de juliol Juan Perro posarà el fermall a aquestes Nits al Castell de Xàtiva 2018.

Juan Perro -Santiago Auserón-, ex de Radio Futura i popular al pop dels anys 80, ens presentarà 'El viaje' (La Huella Sonora, 2016) junt als nous temes inèdits del disc que ha publicat aquest maig. Un bagatge ple d’experiències i talent, amb el qual Juan Perro aconsegueix una sinceritat total amb la seua música capaç d’afrontar qualsevol estil i transmetent la seua essència i originalitat amb una ficada en escena impecable, gràcies al talent dels seus excel·lents músics, que en format trio, aconsegueixen construir tots els accents i ambients necessaris a les seues composicions. Una ‘Huella Sonora’ on escoltar el pas elegant de Juan Perro.

Recordem que per a accedir al Castell de Xàtivai gaudir amb les Nits al Castell s'ha de fer ús del transport especial habilitat per a l'ocasió, ja que no es pot pujar amb el vehicle particular. Aquest transport fins al castell està inclòs en l'entrada i té eixida des de Plaça Espanyoleto entre les 21 a 22:30 hores. Les entrades per a gaudir d'aquest concert doble es poden comprar a través d'Instanticket i també hi haurà una quantitat limitada a la taquilla.