El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Juan Serrano, directiu de la Federació valenciana de futbol

Foto: http://www.ffcv.es/wp/

Serrano defensarà els interessos de la Segona B a Madrid

El president de l'Alcoyano, Juan Serrano, pertany ja al cos de directius de la Federació valenciana de fubol, de la mà de Savador Gomar, president triat recentment per tots els clubs de la Comunitat

Juan Serrano, actual president del CD Alcoyano ha estat nomenat drectiu-vocal i formarà part de la comissió  que treballarà a la Federació Espanyola en representació i per defensar els interessos dels clubs de Segona B de la Comunitat Valenciana.

En el nou organigrama de la FVF hi ha sis alacantins comptant a Serrano dels quals 2 són dones.

Esta setmana, s'han reunit a València per iniciar els primers contactes i per marcar prioritats i agendes de treball en el futur.

 

Temes tractats

La primera Junta va abordar temes d'actualitat com la preocupació pels últims incidents esdevinguts entorn del futbol base. La Federació vol evitar que, almenys en les categories de xiquets, no es produisquen golejades massa exagerades per fomentar la competició però no la competitivitat.

D'igual manera, la formació contínua de directius i entrenadors i l'aposta per la instal·lació de desfibril·ladors en les instal·lacions esportives van ser alguns dels temes tractats en la primera reunió de la nova Junta de Gomar al capdavant de la FFCV.