El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Juan Serrano transmet calma als aficionats

Juan Serrano / CDA
El president posa en valor la trajectòria de les darreres temporades

No està sent una any fàcil per al consell d'administració que comanda Juan Serrano al front de l'Alcoyano. Els resultats no acompanyen. El mandatari indica que "és una temporada atípica i tenim una curva amb sis partits sense gunayar i sense marcar gols". "He de transmetre calma als aficionats. No és el moment de nervis i mirar cap a baix", subratlla. 

El Deportivo competeix tots els anys amb equips amb potencials econòmics que disten molt del que a hores d'ara és l'economia de l'entitat d'El Collao. "Ara es valora molt més la passada temporada", apunta Serrano

Respecte al moment present, adverteix que "es pot revertir i no és moment de traure fantasmes". "És una mala ratxa que mai hem tingut. No estem acostumats. El nostre pressupost és de 700.000 euros. És un miracle el que ha fet fins ara l'Alcoyano. La plantilla mereix un respecte. Continuen 12 jugadors de l'any passat", especifica el president del Deportivo. A més, afegeix que "la plantilla i el cos tècnic són responsables i tots ens mereixem respecte"

No obstant això, Serrano no assegura la continuïtat de Galiana al càrrec si els resultats no milloren. Al món del futbol impera un valor diferent i si els marcadors no són els previstos, la corda sempre es trenca pel mateix costat. Per tant, el tècnic se la juga al Rico Pérez.