El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Juan Ignacio Torregrosa, nomenat conseller de la Societat d'Infraestructures i Serveis de Telecomunicacions de la Generalitat

Juan Ignacio Torregrosa en imagen de archivo

Qui fora director del Campus d'Alcoi de la UPV i actual Director per a la Societat Digital, ha sigut nomenat conseller d'ISTEC

El ple del Consell ha aprovat aquest 18 de febrer el nomenament de Juan Ignacio Torregrosa com a conseller d'ISTEC, la societat mercantil que s'encarrega de prestar el servei de comunicacions electròniques de la Generalitat. Torregrosa ocupa el lloc de Pedro Pernías, qui ha cessat a petició pròpia.

"És un honor poder formar part del Consell d'Administració d'ISTEC", explica Torregrosa a ARAMULTIMÈDIA. "Sense dubte, aquest operador de telecomunicacions de la GVA té un paper clau en la millora continua de les telecomunicacions que són competència de la Generalitat. Espere que la meua incorporació al consell d'administració contribuïsca a fer que ISTEC siga un actor clau en l'impuls de les tecnologies digitals en el teixit socioeconòmic de la Comunitat".

Juan Ignacio Torregrosa va ser director del Campus d'Alcoi de la UPV des de l'any 2015 fins al passat 2020. L'any 2021 va ser nomenat Director General d'Avanç per a la Societat Digital, entitat que vol potenciar la digitalització l'ús d'intel·ligència artificial a la Comunitat Valenciana. Ara també serà conseller d'ISTEC, un càrrec complementari i on ocupa el lloc que precisament ocupava també l'anterior director de Societat Digital, Pedro Pernías.