El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Juan Serrano reconeix que li deu diners a l’Alcoyano i, sorprenentment, diu que les accions les va pagar de la seua butxaca, però després les va cedir a la SAD

Juan Serrano
  • Serrano no ha explicat per què té diners de l’Alcoyano. Un fet molt greu que caldria justificar davant del consell d’Administració, l’afició i segurament els estaments tributaris
  • El termini per a resoldre el deute acabava el 31 de desembre de 2021. Així que han passat 4 mesos i no els ha satisfet. Tot en un escenari en el qual l’equip està en play off d’acens i el club amb seriosos problemes per a pagar les nòmines.

Juan Serrano, president de l’Alcoyano durant 11 anys, ha parlat públicament en Ràdio Alcoi i ha reconegut que li deu diners al club i que els pagarà. S’ha queixat d’una espècie de complot de les persones que regenten el club per fer-lo fora de manera precipitada el setembre de 2020. No ha explicat allò que tots els alcoianistes es pregunten: Per què Serrano li deu diners al Deportivo? L’entrevista ha estat farcida de testimonis plens d’incongruències. Hi ha ‘Cas Serrano’.

Entrevista amb una bona capa de maquillatge en Ràdio Alcoi on Juan Serrano s’ha lamentat de la dificultat de gestionar un club de futbol i del maltractament al que s’ha sotmés per part de determinats empleats del club als qui acusa d’haver-lo fet fora, de manera precipitada i sense arguments de pes el setembre de 2020. No obstant això, no ha explicat com pot ser que li dega diners -ell, personalment- al club.

Serrano ha reconegut que té un deute econòmic que resoldrà en un futur. El que no ha explicat és, per què té diners de l’Alcoyano. Un fet molt greu que caldria justificar davant del consell d’Administració, l’afició i segurament els estaments tributaris. I és que l’habitual en futbol és que siga el president qui deixe o diposite (en forma d’accions) diners al club, però no a l’inrevés. Cap explicació ha donat al respecte, només ha dit que tornarà els diners. No ha aclarit ni en concepte de què els té ell, ni quan va accedir a ells ni amb quin procediment de transacció.

Tampoc ha donat raó sobre els terminis de pagament d’eixos diners que podrien rondar els 150.000 euros, segons fonts consultades en l’Alcoyano. Eixes fonts informen que el deute està reconegut personalment per Juan Serrano, i que el termini per a resoldre’l acabava el 31 de desembre de 2021. Així que han passat 4 mesos i no els ha satisfet. Tot en un escenari en el qual l’equip està en play off d’acens i el club amb seriosos problemes per a pagar les nòmines.

Les accions de la SAD

Un altre dels temes tractats de passada en l’entrevista de Ràdio Alcoi ha estat la de la compra de les accions per part de Serrano, que va arribar a ser màxim accionista. Serrano en la SER ha dit que les va pagar de la seua butxaca, però que en anar-se’n les va donar al club. Un fet com a poc, estrany.

Deu diners al club, però dona les accions que després (sempre segons testimoni de Serrano) acaben en mans de Miguel Hita, ara màxim accionista a canvi de diners avançats per aquest últim.


Serrano es lamenta del tracte que ha patit i defensa que encara té part del seu patrimoni avalat en el club en un préstec que es paga cada mes amb diners de l’Alcoyano.

El que tampoc ha explicat és que eixe deute (ara és de més de 300.000 euros), segons aclariments de membres del Consell d’Administració a ARAMULTIMÈDIA, es correspon al pagament d’una multa a Hisenda de l’any de Segona A. Una multa de la que és responsable la gestió de l’aseshores president, Juan Serrano.


Preguntades les fonts del Consell d’Administració sobre la possibilitat de dur aquests assumptes a la Justícia ordinària, han admés que ho estan estudiant seriosament.

Membres del Consell d'Administració han manifestat a AM el seu malestar amb les paraules de Serrano, expresident a qui han respectat i amb quihan intentat sempre resoldre els assumptes interns sense que isqueren al llum.