El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Juan Serrano sobre el play-off exprés de l'Alcoyano: "Ens volen enviar a la guerra sense armes"

Juan Serrano / AM

És "molt complicat" en paraules del president, Juan Serrano, jugar aquest play-off.

A Tercera Divisió, tothom està content, esportivament parlant, excepte els líders dels 18 grups com és el cas de l'Alcoyano. No hi haurà descensos; els que han acabat la lliga com a segons, tercers o quarts no s'esperaven el play-off exprés; mentre que els de les posicions còmodes a la classificació tenen molts mesos per planificar la següent temporada.

Amb aquest panorama, la RFEF ha decidit fer un play-off exprés i anteposar l'esport a les condicions sanitàries. És "molt complicat" en paraules del president, Juan Serrano, jugar aquest play-off.


Serrano és clar: "Ens volen enviar a la guerra sense armes". Aquestes armes a les quals es refereix el president són les econòmiques, esportives i les condicions sanitàries.


D'una banda, l'Alcoyano no ha fet un ERTO per la incertesa: no pot donar la baixa als jugadors de forma temporal si no sap quan es reprén la competició, quan han de començar a entrenar de forma individual o en grup, etc.


D'altra banda, les condicions sanitàries han d'estar per damunt de les esportives (en aquests moments, per les circumstàncies actuals, i sempre). El món del futbol no sap (encara que molta gent no ho diga) com poder assegurar les condicions òptimes de sanitat. A diferència de Primera i Segona Divisió, els clubs del futbol no professional ara per ara han de costejar-se els tests, segons indica Juan Serrano. El president blanc i blau també apunta que en cas que un jugador es contagie "la responsabilitat és del club i no de la Federació".

 

 


Camp neutral per jugar el play-off exprés

 

La RFEF ja ha anunciat el play off exprés, però no ha donat massa detalls. Es desconeixen dates, la seu i, fins i tot, quin serà concretament el protocol sanitari.


L'Alcoyano, com a equip de FUTBOL, voldria jugar en un camp o ciutat esportiva de gespa naturalJuan Serrano manifesta que com a part implicada en aquest play-off, li agradaria que s'escoltara a l'Alcoyano quina és la seua voluntat.


Pel que fa al rival, l'Alcoyano hauria de jugar contra el 4t classificat del seu mateix grup. No està clar que siga l'Intercity o el Vila-real C. Sobre aquests dos rivals, Serrano no té preferència per cap dels dos en aquests moments, ja que tots els equips vindran d'un 'paró' d'uns quatre mesos d'inactivitat.

 

Reaccions en contra en molts equips i federacions

 

Pareix que només siga la RFEF i uns quants equips els que veuen viable aquest play-off exprés. Al futbol valencià hi han reaccions. David Albelda, actual entrenador de l'Atzeneta, tampoc li pareix bé disputar-ho. Cal recordar que, en cas de jugar-se el play-off, el conjunt de La Vall d'Albaida podria pujar de categoria.