El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Juanfran, preparador físic de l'Alcoyano: "estem intentant que l'equip torne al ritme competitiu que tenia abans”

Juanfran diu que "hi ha hagut alguna sobrecàrrega, però és el més normal en aquest tipus de pretemporada"

 

El preparador físic de l'Alcoyano afirma que després del confinament van haver de començar des de 0, fent com una pretemporada

Juanfran és l'encarregat de posar a punt als jugadors de l'Alcoyano i, comenta, que ha sigut un període complicat, ja que els jugadors han estat molt de temps parats i, encara que els han enviat treball individualitzat, no és el mateix que entrenar al terreny de joc. "Hem tingut que començar com si fora una pretemporada, i així, anar agafant la forma poc a poc". 

Les lesions és un tema que preocupava a tots els futbolistes i, per això, han intentat repartit bé la càrrega d'entrenaments. "Hi ha hagut alguna sobrecàrrega, però és el més normal en aquest tipus de pretemporada". El preparador físic assegura que l'equip es troba en període de tornada a la competició i poc a poc estan intentant que els jugadors tornen a eixe ritme competitiu, encara que no sap si arribaran al 100% al play off. "Ningú sap com arribaran els jugadors al play off, a més, és un partit diferent i ens ha canviat tots els plans que teniem en la temporada".

Juanfran comenta que la última setmana abans del partit davant l'Intercity la prepararan com una setmana de competició normal i corrent. "És una setmana normal i tenim que entrenar com hem fet durant tota la temporada i poder afrontar el partit amb garanties". També, s'ha mostrat a favor dels canvis del nou futbol: "La pausa d'hidratació li donarà aire als jugadors i més en la calor i humitat d'estos dies, però també és deveres que el ritme del joc es pot trencar, però hem d'adaptar-se".

Per últim, ha donat aquest missatge a l'afició: "l'equip va a lluitar i va a estar bé i el que volem es ascendre".