El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Juanjo Olcina opta a la reelecció com a president de l'Associació de Sant Jordi

Juanjo Olcina
  • Només s'ha presentat una candidatura, que es votarà en l'assemblea general del dia 25 de juny.
  • Serà el moment en el qual es renoven els capitans, alferes i Sant Jordiet per a la pròxima edició de les festes.

Juan José Olcina se sotmet a la reelecció com a president de l'Associació de Sant Jordi durant 4 anys més. Aquest dijous 25 de juny se celebrarà al pati del MAF una assemblea en la qual, presumiblement, es donarà continuïtat total a l'actual Junta Directiva.

Juanjo Olcina, Miki, es presenta com a president de l'Associació de Sant Jordi per a quatre anys més. I és que no s'ha plantejat cap altra candidatura més per a triar president i set puestos més de la Junta.

Aquest mateix dijous 25 se celebrarà amb totes les mesures de seguretat pertinents (per la COVID 19) l'assemblea de l'ASJ que servirà per a tancar l'any comptable i fester. També es votarà la presidència, una vicepresidència i quatre vocals. També es votarà la Vice-Secretaria i la Tresoreria.

L'actual Junta Directiva vol perllongar el seu mandat apel.lant a la responsabilitat i a la situació festera que ha provocat el coronavirus en aquests moments i que fa previsible uns anys durs, especialment pel que a l'Economia.

Si es confirma el suport de l'Assemblea, que ha estat del costat de l'ASJ en les complicades decisions de donar suport a l'anul.lació de les festes de 2020 promoguda per l'Ajuntament, renovaran els càrrecs:

-Juan Jose Olcina Navarro: President

-Vicente Jorge Bas Aracil. Vicepresident segon

-Rafael Torregrosa Ferrándiz. Vice-Secretari

-Gonzalo Abad Llopis. Tresorer

-Juan Antonio Canalejas Valeniano. Vocal

-Pau Acosta Matarrerona. Vocal

-Juan Antonio Domínguez Lillo. Vocal

-Víctor Hugo Ribes Muñoz. Vocal

 

Càrrecs festers


En aquesta assemblea, normalment, s'hauria de nomenar els càrrecs de les Festes de 2021, inclòs el Sant Jordiet 2021. Però com que no s'han celebrat les de 2020, quedaran renovats automàticament per als propers festejos, se celebren quan se celebren. Serà, per tant, un acte simbòlic.