El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Juanma Llorca, el voluntari a Moçambic, condecorat pel Ministeri d’Exterior

L’alcoià que va participar en la missió a Moçambic el passat mes d’abril, ha rebut una condecoració de l’ordre al Mèrit Civil, juntament amb els seus companys de l’equip d’emergències START.

Com ja vam contar en AramultimediaJuanma Llorca, alcoià, va viatjar durant el passat mes d’abril a Moçambic amb l’equip d’emergències de resposta humanitària START, per tal d’ajudar en aquesta zona després del pas del cicló Idai, que va afectar molt al país africà.

Ara, aquest solidari tècnic de laboratori, ha rebut junt amb els seus companys de missió, la condecoració de l’ordre al Mèrit Civil. Aquest reconeixement l’han rebut de mans del Ministre d’Exteriors, Josep Borrell.

A més de Juanma, també ha rebut aquesta condecoració Salvador Mollà, alcoià que actualment treballa a l’Hospital d’Alacant com infermer.

La condecoració de l’ordre al Mèrit Civil és un reconeixement que es dóna a persones que han realitzat accions d’especial rellevància a l’àmbit civil i que concedeix el Rei Felipe VI.

Com el mateix Juanma ens ha confessat “és un gran plaer rebre aquesta condecoració que posa de manifest el gran treball realitzat a Moçambic i un orgull formar part d’aquest equip que representa a Espanya. Una gran satisfacció personal rebre aquest reconeixement públic”.