El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Jugadors i jugadores de l'Alcoyano visiten el Col.legi Sant Vicent Ferrer

  • Pablo Carbonell, Solbes, Iratxe, Mireia, Emma i Rocio s'han sotmés a les preguntes dels menuts, moltes relacionades amb l'eliminatòria de Copa davant del Reial Madrid

Aclamats pels xiquets i xiquetes del cole Salesians Sant Vicent Ferrer, jugadors del primer equip masculí i del femení han festejat la gran temporada del Deportivo. Signatura de cartells, entrevistes improvisades i fotos multitudinàries. Tot, gràcies a COMESCO.

El col.legi Salesians Sant Vicent Ferrer d'Alcoi ha tingut aquest dijous una visita molt especial. Jugadors del primer equip del Deportivo i també de l'equip femení, a banda del director esportiu, Josele González i l'utillero, Fernandito.

Paqui i Cristóbal, responsables de l'empresa COMESCO, han fer possible aquest somni per als menuts d'aquest cole. Provistos de gorres i samarretes, pogueren fer-se fotos amb Pablo Carbonell i José Solbes; dos dels ídols locals del Deportivo. El primer li va marcar l'Athlètic Club i el segon al Reial Madrid.

A més a més, els xiquets i xiquetes li han pogut fer preguntes les jugadores del femení: Iratxe, Emma, Mireia i Rocio. Un dia de festa difícilment oblidable.