El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Jugar no és tan sols cosa de xiquets. Troba el teu joc de taula a Gobelet

A Gobelet pots comprar rialles dins d'una caixa de cartó. Pots anar al carrer Ibi 16 o cridar al 617 819 423.
 

Els jocs de taula no sols fomenten la comunicació sinó que també ajuden a socialitzar en grups de gent de diferents edats. I en Alcoi tenim una tenda especialitzada on t'assessoren per a trobar el joc que busques, per a tu o per a regalar. Com no podia ser d'altra forma, la tenda es diu Gobelet.

Tots hem jugat al parxís o al Monopoli, però en els últims anys el món dels jocs de taula s'ha reinventat i ha generat un fum de noms i títols per a tots els gustos i moments. No sols suposen una alternativa sana d'oci, sinó que estimulen la imaginació i fomenten la socialització. De fet, l'Institut Tecnològic del Joguet, AIJU sempre dedica un apartat als jocs de taula en la seua Guia del Joguet.

Això sí, tenim de tot. Alguns en tauler, altres sense; uns competitius, altres on cal col·laborar amb la resta de jugadors; de grups reduïts o de grups grans; uns on predomina la sort i altres on la imaginació o la bona estratègia dona el poder. Hi ha un joc per a cadascun, i jocs per a grups amb gent de diferents edats. Per exemple, tenim el Dixit, un èxit de vendes amb moltes ampliacions, on tan sols amb cartes amb uns dibuixos meravellosos es generen moltíssimes rialles en la família. O El Lobo, on el poble dorm, i el més important és estar atent a la resta de jugadors perquè no t'enganyen. O si el que t'agrada és comerciar i negociar, no et pots perdre el Catan, tot un clàssic amb un tauler que canvia en cada partida.

A Gobelet sempre hi ha algun joc obert perquè el proves. 

Les opcions són moltíssimes, però per sort a Alcoi comptem amb una tenda especialitzada i on Juanvi Vañó t'assessora sobre el joc ideal i et resol tots els dubtes. La tenda es diu Gobelet (un element essencial en molts jocs!), i està al carrer Ibi 16. A Gobelet no sols hi ha jocs de taula sinó també altres on el col·leccionisme és part important, com el Warhammer o Magic The Gathering. També assessora col·legis sobre jocs educatius.

Aquest Nadal, compra al comerç local.