El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Juli es queda i torna Fran Miranda a l'Alcoyano

Fran Miranda, Andy Escudero i Juli / AM

El capità ha accedit a complir l'any de contracte que tenia signat i es rebaixa el sou un 10%, ajudant al club en la sensible situació econòmica en la qual es troba. 

Dia frenètic en el Deportivo: anuncien els fitxatges de Fran Miranda i Andy Escudero i, que el capità, Juli, es queda

El CD Alcoyano SAD continua confeccionant i perfilant la plantilla de cara a la pròxima temporada. D'aquesta manera, el club ha anunciat l'incorporació de dos fitxatges; un és ben conegut per l'afició blanc-i-blava, Fran Miranda, i l'altre, és tracta d'un jove jugador amb un gran potencial, Andy Escudero. A aquestes dos incorporacions es suma altra gran notícia: Juli es queda. Finalment, el capità ha accedit a complir l'any de contracte que tenia signat i es rebaixa el sou un 10%, ajudant al club en la sensible situació econòmica en la qual es troba. 

Pel que fa als fitxatges, Fran Miranda, procedent del Nàstic de Tarragona, ja ha vestit la samarreta del Deportivo en dos etapes; la primera data de les temporades 10/11 i 11/12 i, la segona, en les campanyes 15/16 i 16/17. Fran, que ja compta amb més de 110 partits oficials en l'Alcoyano, ha destacat que no torna per diners, sinó per amor al club: "Torne pels valors que té aquest club i perquè em sent molt volgut".

Quant a Andy Escudero, arriba procedent de l'Intercity, on ha estat durant una temporada i mitja. Com bé ha dit Josele González, Director Esportiu del Deportivo, és un jugador amb gran potencial. Andy ha destacat que es caracteritza per ser un jugador faener: "Em definisc com un jugador treballador, que ajuda sempre als seus companys dins del camp. Després d'un parell d'anys s'ha donat el moment oportú de poder jugar ací".