El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Ha arribat el gran moment del Deportivo Alcoyano: La Segona B espera

Juli, jugador de l'Alcoyano: " És cert que hem de saber coses del rival, però si nosaltres estem a bon nivell som molt difícil de guanyar".

A les deu de la nit d'aquest dissabte, el Deportivo té una nova cita amb la Història. Ja no hi ha més bales, no hi ha opcions ni excuses. El rival, el Lealtad de Villaviciosa. ARAMULTIMÈDIA estarà a Madrid per contar-los l'encontre i elaborar un complet vídeo-resum. Ara sí, tots amb el Deportivo!

Aquest dissabte, l'Alcoyano tindrà l'última oportunitat per pujar a la categoria de bronze. El partit es jugarà a les 22.00h i serà davant el Lealtad, equip asturià. Juli, jugador de l'Alcoyano, ha comentat que l'equip està molt millor que quan va acabar el partit de l'Atzeneta. "Hem estat assimilant tot el que va passar, l'equip està bé i hem de pensar que tenim altra oportunitat".

Pel que fa al partit del passat dissabte, l'alcoià assegura que han de passar pàgina i donar l'enhorabona a l'Atzeneta per l'ascens. "Ens queda el ressentiment que ens van guanyar no sent nosaltres l'equip que hem sigut durant la temporada, per això tenim ganes del partit davant el Lealtad".

El futbolista ha vullgut deixar clar que no van perdre per excés de confiança. "Hem anat a camps que ens donaven com a guanyadors i, encara així, l'equip ha competit, ha treballat i ha aconseguit l'objectiu, però si que és deveres que la responsabilitat ens ha pogut pesar".

Quant a l'afició, ha comentat que el recolzament que estan rebent és vital. "És increïble l'afició que tenim. Som conscients que tenen ganes que l'equip ascendisca i una de les raons per les que volem estar en Segona B és per ells".