El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Juli torna al Deportivo Alcoyano amb il.lusió i ganes

Juli ha deixat clar que tots els components del club són una peça fonamental: “cada jugador i cada component del grup és una peça de rellotge, hem d'anar tots a una per a aconseguir els objectius marcats pel club”.

La presentació del jugador Julián Cerdá 'Juli' ha tingut lloc a la seu de la Unió Alcoyana. I també ha estat present José Luis González, secretari tècnic, que ha presentat al jugador.

Amb aquest fitxatge l’Alcoyano tanca la plantilla. Juli arriba procedent de l’Hércules, on ha estat dos anys. L’any passat ja no va comptar amb molts minuts i enguany el club alacantí i el jugador han acordat rescindir el contracte que encara li restava amb l’entitat herculana. Juli es converteix així en l’última incorporació del Deportivo. “Agrair al club, que ha fet un gran esforç per mi i això s'ha de valorar” eren les primeres paraules de Juli.

“No deixe de ser un fitxatge més, que ve ací a sumar experiència i treball” amb aquestes paraules Juli ha volgut restar-li importància a la repercussió que hi ha hagut aquests dies al voltant del seu fitxatge. Per últim, ha deixat clar que tots els components del club són una peça fonamental, “cada jugador i cada component del grup és una peça de rellotge, hem d'anar tots a una per a aconseguir els objectius marcats pel club”, deia Juli.

Per finalitzar la roda de premsa, el secretari tècnic ha sigut preguntat per les declaracions de De Lerma. “De Lerma sap per boca de l'entrenador que des del dia 15 de juliol ja no es comptava amb ell” afirmava José Luis. “No ens va deixar altre remei que la carta d'acomiadament, inclús la setmana anterior va ser advertit que se li entregaria la carta d'acomiadament i no la va voler.”, amb aquestes paraules del secretari tècnic es tancava la roda de premsa.