El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Júlia Company es reuneix amb la Coordinadora d'Estudis Eòlics del Comtat

La Coordinadora d'Estudis Eòlics del Comtat es reunirà el dimarts 28 de juliol a les 19h en Benillup amb la nova Directora General d'Energia, Júlia Company, on li lliurarà un dossier amb totes les irregularitats detectades en el projecte d'instal·lació de 50 aerogeneradors de la Zona 14 del Pla Eòlic Valencià per tal de què s'inicie un expedient de caducitat definitiva.

La Coordinadora d'Estudis Eòlics del Comtat es reunirà el dimarts 28 de juliol a les 19h en Benillup amb la nova Directora General d'Energia, Júlia Company, on li lliurarà un dossier amb totes les irregularitats detectades en el projecte d'instal·lació de 50 aerogeneradors de la Zona 14 del Pla Eòlic Valencià per tal de què s'inicie un expedient de caducitat definitiva.

La Coordinadora ha sol·licitat una primera reunió amb Company per a explicar-li els motius pels quals s'hauria d'iniciar un expedient de caducitat definitiu dels molins de la zona 14.

Des de la Coordinadora es considera que aquest primer encontre servirà com a primera presa de contacte i en ella es fixarà la data d'una segona reunió més formal, en setembre, a la què es convidaran també a assistir als membres de les zones 15 (l'Alcoià i l'Alt Vinalopó) i 13 (la Vall d'Albaida) (que tampoc tenen molins encara) i a alcaldes de la comarca amb els que la Coordinadora es posarà en contacte durant l'estiu.

Segons la Coordinadora es pretén traslladar a la Directora General tots els arguments legals, pels quals la Conselleria hauria de donar fi a aquest projecte iniciat en 2004. Se li pretén donar l'esborrany d'un dossier que arreplegarà totes les lluites de la Coordinadora durant aquests 11 anys, a saber, l'informe bufanda, les 40.000 al·legacions, la caducitat que no es va executar en 2007, els criteris d'exclusió mai respectats...entre d'altres. 

El dimarts 28 de juliol a les 19 h a Benillup