El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Júlia Company: "Farem tots els possibles perquè les comarques centrals no perden el servei del CEEI"

Julia Company / AM
La Conselleria d'Economia es compromet a trobar solucions per mantenir a les nostres comarques el servei d'assessorament i creació d'empreses

La situació del CEEI és molt delicada, segons apunten des de la Conselleria d'Economia, de la qual és directora general d'Indústria l'alcoiana Júlia Company. Des d'aquesta part de l'administració es comprometen a trobar solucions per mantindre un servei d'assessorament i creació d'empreses a les comarques centrals. L'actual situació del CEEI s'ha conegut pels resultats d'una auditoria que ha analitzat l'estat actual i real d'aquest centre

La situació del CEEI és molt delicada, segons apunten des de la Conselleria d'Economia, de la qual és directora general d'Indústria l'alcoiana Júlia Company. Des d'aquesta part de l'administració es comprometen a trobar solucions per mantindre un servei d'assessorament i creació d'empreses a les comarques centrals. L'actual situació del CEEI s'ha conegut pels resultats d'una auditoria que ha analitzat l'estat actual i real d'aquest centre.

Malgrat la mala situació del CEEI, a Conselleria tenen clar que "les empreses i els emprenedors no perdran aquest servei ni aquesta ferramenta fonamental per crear ocupació i projectes innovadors".

Les conclusions de l'auditoria feta al CEEI, que pròximament es posaran en coneixement de la Junta Directiva i l'Assemblea de l'entitat, mostren la situació delicada del centre per la falta de liquiditat, baixa productivitat i disminució d'ingressos en els últims anys.

Segueix-me a Twiter: @Rubenet26