El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Júlia ens obri la seua Casa en el seu últim àlbum

Casa, de Júlia, ja es pot adquirir en les diferents plataformes digitals o en la web de Hidden Track. També hi ha una edició en vinil, serigrafiada, que també estarà a la venda pròximament en tendes físiques. 

El grup alcoià Júlia ens presenta el seu últim treball, Casa, fruit d'una residència de 3 mesos en l'IVAM-CADA d'Alcoi. 

Ja es pot escoltar i adquirir en les diferents plataformes musicals el nou treball de Júlia, Casa. Un disc amb huit pistes que suposa una tornada a l'origen, a la "senzillesa de les solucions originals", com hem pogut vore enguany. Estela i Lídia, les ànimes que donen vida a Júlia, expliquen que Casa "és un disc molt més elaborat respecte a anterior, hem estat més damunt que mai del procés de producció".

 
ARAMULTIMÈDIA ja va oferir un avanç d'aquest treball, que s'ha fet en els estudis de l'IVAM-CADA d'Alcoi gràcies a una residència artística de 3 mesos. Ara ja es pot comprovar els resultats. 'Ut', per exemple, és una de les cançons on es pot comprovar el resultat de la investigació amb materials i sonoritats motiu del premi Llançadora.

Si vols adquirir Casa, pots fer-ho en la web de Hidden Track on en les diferents plataformes musicals. També hi ha una versió en vinil rosa, serigrafiats a mà, un per un, que de moment es pot adquirir ací, però que pròximament també es podrà adquirir en alguna tenda física. També pots fer-te en una de les samarreteres realitzades per a l'ocasió.