El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Julia Sorlí, la 'veu' de Schin Chan, impartirà un curs de doblatge a Mediterranean Acting de Muro

Nova proposta de l'Escola d'Actors

Centrat en el doblatge de sèries, pel·lícules o animació infantil. També es treballarà la locució d'altres formats com reportatges, documentals, spots publicitaris o la locució dramatitzada de realities

L'equip de l'Escola d'Actors Mediterranean Acting continua creixent. Ara aposten pel doblatge amb l'actriu alcoiana Julia Sorlí, qui ha posat veu en valencià a Schin Chan o a la mare de Nobita en Doraemon. Aquests són només alguns exemples de doblatge que ha fet Sorlí en vora 25 anys.

L'enfocament d'aquest nou curs de l'acadèmia murera va encaminat al doblatge de sèries, pel·lícules o animació infantil. També es treballarà la locució d'altres formats com reportatges, documentals, spots publicitaris o la locució dramatitzada de realities. Com diu l'actriu alcoiana, "per poder doblar un personatge has de respirar com ell". Els seus inicis es remunten com a actriu en l'històrica 'La Cazuela de Alcoi', però prompte va passar al doblatge en la desapareguda Canal 9.

Mediterranean Acting es troba a Muro, concretament al Carrer del tint, 25. Si estàs interessat en el curset de Julia Sorlí o en qualsevol altra de les activitats, pots informar-te també al telèfon 633 94 54 53 o a informacion@mediterraneanacting.com.