El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Junts sumem! La nova campanya de SOLC per aconseguir socis

Una de les activitats de SOLC al Pare Arques amb Ignacio Borrell / SOLC

Per fer-se soci es pot contactar a través dels telèfons 965545053 i 625817685, al mail associacio.solc@gmail.com, o a xarxes socials com twitter, com facebook instagram.

L'Associació Comarcal d'ajuda en el tractament del Càncer (SOLC) ha iniciat una nova campanya de captació de socis anomenada 'Junts sumem! T'uneixes?'. La quota anual per fer-se soci de SOLC és de 40 euros. 

Marcela Ripoll, presidenta de l'associació, insisteix en la importància de finançament en un any com aquest, ja que la Covid-19 ha fet que les activitats en les quals podien recaptar pràcticament no existeixen.

L'objectiu de SOLC és estar prop de les persones malaltes i familiars, oferint ajuda necessària en els diferents àmbits. Per fomentar la campanya de socis, establiments col·laboradors de les nostres comarques ajudaran a realitzar sortejos de productes per a aquells que porten nous socis. Els comerços col.laboradors són TIEN 21 Cocentaina, Deportes Ramón a Ibi, Restaurant Tiro de Pichón i Essencia H&M esteticista Muro.


SOLC presta ajuda psicològica, servei d'assistència social, dietista, nutricionista i formació sobre educació i càncer. També fan xerrades en centres educatius per tal de desmitificar molts aspectes al voltant de la malaltia. Marcela Ripoll insisteix en la importància de fer-se socis per a totes les persones que presten servei, ja que el finançament és important per continuar fent activitats.


Per fer-se soci es pot contactar a través dels telèfons 965545053 i 625817685, al mail associacio.solc@gmail.com, o a xarxes socials com twitter, com facebook instagram.