El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Just Romero parla d'Albéniz i maçoneria a Alcoi

Presentació de la programació d'Amics de la Música a Fundación Mutua Levante

Després del concert dedicat a les víctimes del covid i en homenatge del personal sanitari, des de l'Associació d'Amics de la Música ens ofereixen una interessant conferència sobre l'amistat del reconegut escriptor amb alcoians il·lustres com José Espí o Fernando Cabrera.

L'Associació Amics de la Música ens avancen part de la programació prevista per a enguany. Ja s'ha celebrat el concert familiar dels Violencheli Brothers, i un concert especial en homenatge a les víctimes del covid, anit diumenge 14 de novembre al Calderón. I la pròxima cita és aquest dimarts 16 de novembre amb una conferència amb el musicòleg Justo Romero, a la Fundación Mutua Levante, i on parlarà de les visites que Albéniz ha fet a la ciutat d'Alcoi. Per a poder assistir tan sols cal escriure al correu de la Fundación Mutua Levante o al d'Amics de la Música.

I més activitats. EL pròxim 11 de desembre hi haurà un concert a Sant Maure i Sant Francesc amb OCV Quartet i el Cor Ars nova, amb un Rèquiem de Fauré. El 2 de gener serà el concert d'Any Nou, amb l'European Strauss International Orchestra i on s'estrenarà una peça del mestre Espí en orquestra simfònica.

I ja en 2022 tindrem a la companyia Antonio Gades, i l'òpera Nabucco, a més d'altres concerts per confirmar i dels quals ja es donaran detalls. Tot conclourà en juny amb la Setmana Gran del Piano.

Alfonso Jordá, president de l'Associació d'Amics de la Música d'Alcoi, agraeix l'assistència del públic als teatres, i destaca sobretot el gran treball de tot el personal del Teatre Calderón per afavorir la cultura segura. Anima també a tots els alcoians a gaudir de la cultura que ens proporciona Amics de la Música.