El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Kiko Moya, xef: "La cuina hauria de ser una assignatura als col·legis"

AMB VÍDEO. Conegudes personalitats com el xef Kiko Moya o la influencer Maria Albero de Saboreanda han sigut jutges del concurs de cuina que el col·legi de Sant Roc ha celebrat al mercat. També han participat els alumnes d'hostaleria del CIP FP Batoi.

Esmorzem Junts! és el projecte educatiu que han dut a terme enguany els alumnes de sisé del col·legi de Sant Roc. Al llarg del curs han aprés sobre el sistema digestiu i nutrició, i com a final de projecte han celebrat un concurs a l'estil Màster Xef. Per grups, els alumnes han fet la compra en el mercat de Sant Roc, i, amb l'ajuda dels estudiants d'hostaleria del CIP FP Batoi, han dissenyat i preparat un esmorzar saludable.

Després, tres jutges han recorregut cada taula i tastat cada esmorzar. Eren el xef Kiko Moya, la influencer de Saboreanda, María Albero i el professor de serveis de restauració de Batoi, Jordi Hererro. Tots tres han coincidit que el projecte és molt bona idea i, com expliquen en el vídeo, consideren que la cuina hauria de ser una assignatura als col·legis.