El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Kiko Moya, Evenor Sevilla i Jorge Sanus ofereixen claus per a seduir al turista

La jornada és gratuïta però cal inscripció prèvia. Forma part d'Alcoi Gastronòmic, que se celebra aquest mes de novembre. 

Els professionals del sector de l'hostaleria i restauració tenen una important cita el pròxim 27 de novembre a Alcoi, on podran conéixer de primera mà l'experiència de tres reconeguts cuiners: Kiko Moya de L'Escaleta; Evenor Sevilla de Masia la Mota; i Jorge Sanus de L'Amagatall de Tota. La jornada oferirà "claus per a seduir al turista", mostrant experiències empresarials que van des del restaurant familiar a l'alta cuina. L'objectiu és millorar la competitivitat empresarial des de la perspectiva de la demanda turística. 

És totalment gratuït, però atenció, perquè cal inscripció prèvia en aquest enllaç. La trobada serà el 27 de novembre, de 17 a 20 hores, a la Cambra de Comerç d'Alcoi. Ací pots consultar el programa concret

Les jornades formen part d'Alcoi Gastronòmic, que se celebra en la segona quinzena de novembre amb menús especials d'arròs i una fira de productes.