El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

KM.0, "un projecte per als emprenedors del futur"

És una proposta nascuda dels pressupostos participatius, i que oferirà un curs a una vintena de joves que han acabat un cicle superior de formació professional.

L'Àgora d'Alcoi acull un programa formatiu diferent, en el que es vol avançar als estudiants que han terminat formació professional una idea de la realitat del món empresarial. L'objectiu és oferir-los ferramentes per a fomentar l'emprenedoria.

L'Ajuntament d'Alcoi presenta KM.0, un projecte de formació diferent dels que estem acostumats. Està dirigit als joves que conclouen un cicle superior de Formació Professional, i l'objectiu és ensenyar-los com és la situació real al món empresarial. No és un curs per a muntar empreses, com explica Manolo Pastor de l'acadèmia Da Vinci, un dels professors, sinó una orientació perquè puguen desenvolupar les seues idees empresarials d'acord amb les necessitats reals de la indústria.

La primera cita és aquest dimecres 23 de setembre, amb una presentació a l'Àgora del curs per a tots els estudiants interessats. La formació, per a un grup de 20 persones, començarà a l'octubre i tindrà una durada de dos mesos.

En el vídeo, els dos professors del curs, Manolo Pastor de Da Vinci, i Javier Ivorra de Helpyme, expliquen en què consistirà el curs. Per la seua banda el regidor d'educació Alberto Belda diu que la idea prové de les propostes ciutadanes dels pressupostos participatius, i compta amb un pressupost de 12.500 euros.