El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Koke torna al Llevant i l'Alcoyano recerca un recanvi

Koke durant l'últim partit al Rico Pérez / CDA (Silvia Calatayud).
El porter estava cedit i Muñiz l'ha reclamat per al primer equip

Koke Vegas ja no forma part de l'Alcoyano. El Llevant Unió Esportiva, propietari del futbolista, l'ha recuperat en aquest mercat hivernal. La necessitat de Muñiz de disposar de tres efectius en eixa demarcació ha sigut clau en aquesta operació. El porter fou cedit quasi a finals de l'estiu. Tot i que al principi no va començar com a titular, l'arribada de Galiana a la banqueta li va atorgar la titularitat. 

El futbolista andalús es va acomiadar mitjançant un vídeo a les xarxes socials que va difondre el Deportivo Alcoyano a la seua web i xarxes socials. Koke va agrair el tracte del club i dels aficionats. 

Ara la secretaria tècnica de l'Alcoyano haurà de reforçar la porteria. Bañuz és l'únic porter a hores d'ara per a viatjar a Cornellà. Tal circumstància no es demorarà molt en el temps perquè la competició obliga a tindre un recanvi de garanties amb fitxa sub-23. 

Amb l'eixida de Koke, ja són tres jugadors els que han abandonat la disciplina del Deportivo en gener. El primer fou Cubero i després Jose García va ser traspassat a l'Extremadura. Eldin és l'unic reforç. Mentrestant el club està aguardant que arribe desde Ucraïna el trànsfer de Mario Arques. El migcampista entrena des de gener de 2018 amb l'equip.