El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Koketo i Lo de les Fotos, guanyadors del concurs d’aparadors de Nadal

Lo de les Fotos, primer premi en la categoria d’hostaleria i Serveis.

El premi per als primers és sis mesos de quota gratis en qualsevol de les associacions comercials de la ciutat i en el cas del segon premi, 3 mesos.

Koketo en la categoria de comerç i Lo de les Fotos en la d’hostaleria i Serveis han guanyat els primers premis del concurs d’aparadors de Nadal en Alcoi. Els segons classificats en cadascuna de les categories han sigut Guaita i Toni Miranda respectivament.

El premi per als primers és sis mesos de quota gratis en qualsevol de les associacions comercials de la ciutat i en el cas del segon premi, 3 mesos. En total hi havia 20 inscrits, 9 del Centre, 5 de l’Eixample, 3 de Santa Rosa i 3 de la Zona Nord.

La sala de Plens de l’ajuntament d’Alcoi ha acollit el lliurament dels premis del concurs, organitzat amb la col·laboració de la Cambra de Comerç i Indústria d'Alcoi, la Federació de Comerç i Afins d'Alcoi, l'Associació Comarcal d'Empresaris de Comerç d'Alcoi i l'Ajuntament d'Alcoi.

"Volem felicitar a tots els participants, cal ressaltar  l'esforç que han fet, invertint temps i diners en la decoració dels seus comerços o locals professionals, amb la finalitat de crear ambient agradable de compra durant aquestes dates, donant així un al·licient al comerç local", ha ressaltat la regidora de Comerç, Vanessa Moltó.

Els premiats són rebuts a l'Ajuntament d'Alcoi.