El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Última hora

Incendi forestal a prop de L'Orxa que es veu des de tot El Comtat

Incendi forestal a prop de L'Orxa que es veu des de tot El Comtat

Els bombers treballen en la vesprada d'este dissabte per sufocar un incendi forestal declarat en la zona de l'Orxa, entre El Comtat i la Vall d'Albaida, i en el qual treballen 10 mitjans aèris. Han fixat el foc concretament en terme de la Vall de Gallinera. A les 21:00 continua actiu.

Més informació

Incendi forestal a prop de L'Orxa que es veu des de tot El Comtat

Korott amplia les seues aliances comercials amb el Grupo VivePlus

L'empresa alcoiana vol potenciar la distribució dels productes de nutrició esportiva PowerGim, al mateix temps que potencia el desenvolupament de nous productes. 

El Grup New Valens, al qual pertany l'empresa alcoiana Korott, ha arribat a un acord d'integració amb Grupo VivePlus, conegut grup de complements dietètics. I aquest acord pot ser molt beneficiós per a la companyia alcoiana. Korott va adquirir fa poc més d'un any la companyia catalana PowerGim, de complements nutricionals esportius. Ara, aquest acord permetrà "accelerar el pla de creixement i consolidar la seua posició en el mercat espanyol, i arribar a tindre presència en totes les grans cadenes de distribució del país".

Des de Korott també confien que l'acord els ajude a potenciar el desenvolupament de nous productes, i obrir en un futur de mitjà termini les portes de la internacionalització.

Javier Blanes, president de New Valens, assegura que "conéixer Grupo VivePlus, la seua credibilitat i assoliments aconseguits, ens dóna confiança per abordar els reptes del futur, orientats a la satisfacció dels nostres clients i ampliar el nostre horitzó actual".