El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

KSIGUAL, perfums, completements i ara 'bolsos' de la marca NICOLE LEE

  • Però a banda dels perfums, són especialistes en regals de tota mena. Ideal per a les setmanes prèvies al Nadal, perquè ofereixen detalls, gran regal, complements, bijuteria i roba.

En el carrer Sabadell i en Victor Espinós d'Alcoi trobem KSIGUAL, una botiga especialitzada en tota mena de regals, complements i sobretot perfums. Per a aquest Nadal incorporen un producte de marca molt demandat: les bosses NICOLE LEE.

KSIGUAL és ja un clàssic en la ciutat d'Alcoi, on disposa de dues botigues. Una en el carrer Sabadell (Zona Nord), i una altra en Victor Espinós (entre Sant Roc i Santa Rosa). La seua especialitat són els perfums. Una gamma inesgotable i en tipus de recipients. I ofereix la possibilitat de triar i encomanar els perfums online a través de la web de KSIGUAL.

Però a banda dels perfums, són especialistes en regals de tota mena. Ideal per a les setmanes prèvies al Nadal, perquè ofereixen detalls, gran regal, complements, bijuteria i roba. I enguany, una novetat que està trencant: les bosses de la marca NICOLE LEE. És la sensació de l'hivern pel seu colorit, la seua usabilitat i capacitat. No s'ho penseu, no ho oblideu: en la carta als Reis d'enguany no pot faltar algun regal de KSIGUAL.