El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Kuups Design International afavorirà la contractació de col·lectius de major vulnerabilitat

Raquel Ormeño (Kuups Design International) i Sandra Gómez (Agència València Activa) signen el conveni / Kuups
Ha signat un conveni amb l'Agència d'Ocupació València Activa

L'empresa propietària dels supermercats Kuups, Vidal i Economy Cash ha signat un conveni de col·laboració amb l'Agència d'Ocupació València Activa. Així, Kuups Design International afavorirà la inserció laboral de persones desocupades, centrant-se en els col·lectius de major vulnerabilitat com són dones amb càrregues familiars, víctimes de violència de gènere, persones amb diversitat funcional, persones desocupades de llarga duració, jóvens menors de 30 anys i immigrants.

Kuups Design International es compromet a incorporar a la seua plantilla, segons la necessitat de cada centre, a persones formades sempre que complisquen amb el perfil i requisits que demana l'alimentària. L'empresa apunta que el percentatge d'inserció serà "igual o superior al 20%".

Tant l'Agència d'Ocupació València Activa com Kuups Design International desenvoluparan accions formatives en matèria de carnisseria, xarcuteria i caixa, perquè les persones desocupades puguen cursar tallers pràctics i teòrics. L'empresa alimentària tindrà l'última paraula sobre la selecció final dels candidats.