El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L'1,5% cultural anirà destinat a declarar Rodes a Alcoi com a Bé d'Interés Cultural

Illa de Rodes / R. Lledó
Segons el govern socialista, suposa una ajuda econòmica de vora 2 milions d'euros

Ja s'ha iniciat la paperassa i s'estan fent els tràmits perquè l'illa de Rodes d'Alcoi siga declarada Bé d'Interés Cultural. Segons Gomicia, contestant a les crítiques de Compromís, "tots sabem que alguns partits polítics de l'oposició treballen molt poc i no tenen cap vergonya, és una llàstima perquè aquesta ciutat es mereix una oposició que mire per Alcoi i no per fer demagògia als mitjans de comunicació"

Ja s'ha iniciat la paperassa i s'estan fent els tràmits perquè l'illa de Rodes d'Alcoi siga declarada Bé d'Interés Cultural (BIC) amb l'1,5% cultural (segons el govern municipal suposa vora 2 milions d'euros).

Manolo Gomicia, regidor de Territori, apunta que "la feina està feta encara que, una vegada més, alguns polítics de l'oposició no saben que passa a la seua ciutat i tornen a quedar en evidència. Si hi ha alguna cosa que no es pot dir és que aquest govern és ineficient demanant ajudes, quan en pocs mesos hem rebut gairebé 15 milions d'euros de diferents administracions, i en tots els casos, som la ciutat valenciana que més rep comparativament".

Segons ha informat el govern de Toni Francés en un comunicat de premsa, abans del dijous 17 d'agost se sol·licitarà l'1,5% cultural al Ministeri de Foment per tal d'aconseguir vora 2 milions d'euros i declarar l'illa de Rodes com a BIC.

Gomicia ha conclòs, en relació a les crítiques de Compromís Alcoi, que "no sabem si ens donaran o no ens donaran una subvenció però, dir públicament que no es fa la feina és faltar a la veritat. Estem tramitant totes les ajudes i els resultats estan ahí. Tots sabem que alguns partits polítics de l'oposició treballen molt poc i no tenen cap vergonya, és una llàstima perquè aquesta ciutat es mereix una oposició que mire per Alcoi i no per fer demagògia als mitjans de comunicació".