El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La 1a conferència 'Un país de Ciutats' se celebra aquest dijous 7 al Centre Cultural 'Ovidi Montllor'

Cartell de la primera conferència

El cicle de conferències és del 7 al 29 de novembre amb 4 sessions.

 

Pau Sellés, periodista d'ARAMULTIMÈDIA, moderarà una de les sessions

Acció Cultural del País Valencià (ACPV) organitza un cicle de conferències des d'aquest 7 fins el 28 de novembre amb ponents com Joan Romero, Toni Francés, Isabel Lozano, Sandra Obiol, Diego Gómez, Pau Rausell, Josep Sorribes i José Chulvi. El cicle ‘Un país de ciutats’ naix amb l’objectiu d’analitzar i conéixer exemples de canvi en positiu pel que fa a l’àmbit local i l’evolució social del país.

Les conferències s’inicien aquest dijous 7 de novembre a les 19 h. amb el catedràtic de Geografia de la Universitat de València, Joan Romero i l’alcalde d’Alcoi, Toni Francés com a ponents convidats. L’acte, denominat Construir una alternativa des de les ciutats, en temps d’incerteses estarà conduït per la periodista Jésica Sempere.

«De l’hegemonia electoral a l’hegemonia social: sumar majories des d’un model de ciutat amable i inclusiu» és el títol del segon debat organitzat per ACPV. Per parlar del tema, es desplaçaran a Alcoi l’alcalde d’Alzira, Diego Gómez i el professor d’Economia Urbana i Regional, ja retirat, Josep Sorribes. La periodista Marta Rosella Gisbert serà l’encarregada de moderar el debat i e celebrarà el 14 de novembre. 


La tercera setmana seran la regidora de l’ajuntament de València, Isabel Lozano i la sociòloga Sandra Obiol, delegada d’ACPV a Alcoi fins a l’any 2011, les encarregades de debatre sobre com «Conviure des del respecte a la pluralitat: la cultura de la coalició i la col·laboració». L'acte tindrà lloc el 21 de novembre i el periodista d'ARAMULTIMÈDIA, Pau Sellés, moderarà la taula.


Per últim, el professor d’Economia de la Universitat de València i expert en economia de la cultura i el turisme, Pau Rausell, i l’alcalde de Xàbia, José Chulvi, tancaran aquest cicle de debats, reflexionant en veu alta sobre el tema «Cultura, política de valors i comarques centrals». La periodista Maribel Vicedo conduirà aquest acte que se celebrarà el 28 de novembre.