El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La 37 Edició del Certamen Coral Fira de Tots Sants de Cocentaina presenta el seu cartell

La 37 Edició del Certamen Coral Fira de Tots Sants de Cocentaina presenta el seu cartell / Raúl Belda

El Certamen Coral se celebrarà el pròxim 11 de novembre en el Centre Cultural el Teular de Cocentaina

El Cartell anunciador de la 37 edició del Certamen Coral Fira de Tots Sants de Cocentaina que tindrà presència el pròxim 11 de novembre està fet per Jandro Revert

L'encarregat de dissenyar el cartell anunciador de la 37 edició del Certamen Coral Fira de Tots Sants de Cocentaina ha sigut Jadro Revert.

Aquest Certamen tindrà lloc l'11 de novembre a les 19.00 hores al Centre Cultural el Teular amb la participació dels cors de Madrid, Granada i Torrevella.

L'artista és un fotògraf, videògraf, retocador i artista digital freelance. La seua meta és fer projectes professionals on es valore un alt nivell de tècnica en totes les seues qualitats.

A més Jandro combina reportatges de noces amb la participació en campanyes per a marques molt destacades com Carolina Herrera o Heineken.

Treballar de la mà de tants professionals ha fet que puga oferir solucions factibles als clients i col·laboradors: "Gaudisc molt de poder aprendre d'altres professionals, i de poder compartir els meus coneixements amb altres persones, a través de tallers, cursos, classes i xarrades"