El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Última hora

El Pregó enceta el cap de setmana Modernista d'Alcoi

El Pregó enceta el cap de setmana Modernista d'Alcoi

Arriben els dies grans de la Setmana Modernista d'Alcoi. El cap de setmana del 20 al 22 de setembre, el poble d'Alcoi canvia d'època i es trasllada al segle XX. Per anunciar-ho, el periodista Aimar Bretos és l'encarregat de fer el pregó d'aquesta tercera edició. 

Més informació

El Pregó enceta el cap de setmana Modernista d'Alcoi

La 9a de Beethoven conquesta el Palau Comtal de Cocentaina

L'èxit del concert s'ha pogut veure en una llarga ovació del públic

El Palau Comtal, de gom a gom, ha gaudit d'una emocionant 9a Simfonia Coral de L.V. Beethoven, la qual han aplaudit de manera entusiasta. La peça musical ha estat acompanyada d'un audiovisual on es projectaven imatges del Palau mesclades amb escenes de la pel·lícula "Copying Beethoven". ARAMULTIMÈDIA ha estat al concert i ofereix aquest vídeo resum. 

Unes de les actuacions més esperades de les edicions del Sent-me són els concerts del dimarts, concerts on, cada any, professionals del món de la música obrin les nits de concerts públics en la setmana del Sent-me a Cocentaina. Aquest és l'únic concert en el qual es cobra entrada i enguany la protagonista ha sigut l'alegria. El Palau Comtal, de gom a gom, ha gaudit d'una emocionant 9a Simfonia Coral de L.V. Beethoven, la qual han aplaudit de manera entusiasta. La peça musical ha estat acompanyada d'un audiovisual on es projectaven imatges del Palau barrejades amb escenes de la pel·lícula "Copying Beethoven". ARAMULTIMÈDIA ha estat al concert i ofereix aquest vídeo resum. D'ací poc també oferirem un vídeo complet del concert.